Vše o autech

communication.webp

Komunikace se zákazníkem

V dnešním světě je motorem úspěchu efektivní komunikace. Jak se poptávka po službách pronájmu zrychluje, schopnost plynule předávat informace, ať už mezi klienty nebo v rámci složité sítě operací, se stává prvořadou. Proto nabízíme Vám příklad telefonického rozhovoru naši zákazníce jako ukázku.

prato.webp

Chci prodat auto, kde a za kolik auto prodám?

Naštěstí žijeme v době, kdy se vše dá zařídit úplně jednoduše a bez větších problémů. Nebo dokonce i se strachem, že se objeví závada na autě a kupující vás bude doslova atakovat, co jste mu to prodali za šrot. Bohužel i takové případy se stávají. Nicméně jak se takovému kroku vyhnout? Jde to vůbec?

motor.webp

Naftový nebo Benzínový motor?

V dynamickém světě automobilového inženýrství je volba mezi vznětovým a zážehovým motorem již dlouho předmětem vášnivých diskusí mezi nadšenci, inženýry i každodenními řidiči. Tyto dva typy motorů, jakožto srdce automobilového výkonu, představují odlišné technologie, z nichž každá má svou vlastní sadu výhod, nevýhod a výkonnostních charakteristik.

cleanup.webp

Dezinfekce interiéru vozidla

Bohužel momentálně žijeme v době, kdy musíme být furt ve střehu kvůli virům, které kolem nás jsou. Jestliže v této době využíváte auto k účelům přepravy osob, přátel nebo střídáte vozidlo s někým z firmy, je dobré kromě rukou také dezinfikovat interiér vašeho auta, protože dnes už víme, že koronavirus se na plastu udrží i několik hodin.

T1.webp

Volkswagen Transporter slaví 70 let

Historie vozidla Volkswagen Transporter, běžně známého jako VW busík, bus, trandˇák, nebo bydlík je fascinující cesta, která začala po druhé světové válce. Koncept ikonického vozidla lze vysledovat až k nizozemskému dovozci vozidel Volkswagen, Beni Ponovi, který v roce 1947 vytvořil první náčrt.

mc.webp

Jaké auto inspirovalo design Bleska McQueena?

Identita hlavních postav je jasná. Sally je Porsche 996 Carrera, doktor je Hudson Hornet, Burák zase stará odtahovka Chevrolet, soupeř Chick je Buick Regal a King zase Plymouth Superbird. A Luigi je Fiat 500. Jasně rozeznatelná jsou snad všechna auta ve všech dílech, jen Blesk je výjimkou.

prodej_auta.webp

Jak postupovat při prodeji auta

Prodej vozidla není otázka chvíle ani záležitost, kterou bychom dělali běžně. Proto je možné, že při prodeji automobilu si nejste jistý a tápete, zda platí stejné zákony při prodeji vozu jako před lety. Připravili jsme pro vás postup jak prodat auto bez stresu a starostí.